Vil du arbejde hjemmefra?


Operadorchat giver dig mulighed for at tjene penge hjemmefra.

Med branchens bedste lønvilkår!
Op til 150 øre besked!


Hvordan fungerer det?

Vil du gerne tjene penge ved at arbejde hjemmefra? Fuldtids eller bare nogle ekstra timer i løbet af dagen. Har du en god fantasi, er åbensindet og kreativ?

Hvis ja, så kan arbejdet som chat operatør være noget for dig!

Vi kan hjælpe dig med at blive chat operatør, hvor arbejdet består i at svare på beskeder og du selv kan vælge dine arbejdstider.

Hvad kan vi tilbyde?

schedule

Vælg selv dine arbejdstider

Du er din egen chef. Vores moderatorer kan arbejde hvor og hvornår de vil.

money

Konkurrencedygtig løn:

Uanset om det er dit fuldtidsarbejde eller et ekstra, vil det kunne mærkes i tegnebogen. Vi tilbyder nemlig de mest konkurrencedygtige priser på markedet og... Vi betaler hver uge!

laptop

Frihed i arbejdet

Du kan arbejde hvor du vil. Fra hjemmet eller fra en strand i Carribean. Alt du behøver er din laptop og internetforbindelse.

Arbejdet som chatoperatør giver dig mulighed for at tjene penge fra dag et og du kan arbejde hvornår du vil, hvor du vil.

Hvad er progressiv løn?

Det er enkelt. Jo flere beskeder du skriver, jo flere penge tjener du. den gennemsnitlige indtjening er 200 EURO om ugen. Hvis du er åbensindet, har en god fantasi, kan lide at arbejde og kan skrive hurtigt, kan du tjene meget mere end det.

Vores operatøreres erfaringer

ejemplo1

"Jeg har arbejdet som chat operatør i halvandet år og jeg nyder at kunne arbejde så meget som jeg vil og modtage min betaling, hurtigt og nemt, hver uge. Dette gør at jeg er meget glad for mit arbejde, og håber at jeg kan fortsætte de næste par år."

- Anna

ejemplo2

"Jeg har arbejdet for operadorchat.com i et godt stykke tid nu, og det er fedt at kunne logge ind når det passer ind i min dag, og der ligger altid arbejde der kan laves. Jeg sætter også stor pris på min personlige vejleder, der hjælper mig med tips og tricks til hvordan, jeg kan forbedre mit arbejde. Og sidst men ikke mindst er lønnen god! Jeg nyder at arbejde for dette firma. "

- Peter

ejemplo3

"Jeg tror at jeg har fundet det perfekte arbejde for mig! Jeg har før kunne arbejde hjemmefra, men aldrig få det til at løbe rundt økonomisk. Nu tjener jeg penge nok og kan leve det liv jeg ønsker. "

- Linda

Hvad kan du forvente?

Du får en personlig vejleder. Du har kontakt med din vejleder igennem skype og e-mail, og du kan altid få svar på dine spørgsmål.
Du arbejder gennem en hjemmeside der ikke kræver nogen form for installation. Meget brugervenligt system.
Vi kan betale op til op til 150 øre besked. De højeste lønninger i branchen.
Ugentlige betalinger. Du indberetter selv dine indtægter til skat.
Vi er et pålideligt selskab. Vi arbejder med de fleste betalings metoder
Overwegwachter 4, 3034KG
Rotterdam, Netherlands.
Phone: +46765194256
Email: contact@operadorchat.com
© Operadorchat 2016-
Top